Sprzedaż schłodzonych steków wołowych jako domena sklepu Steakshop

Dystrybucja chłodzonych steków wołowych to domena sklepu Steakshop. Mięso z jakiego zrobione są steki wywodzi się z rodzinnego zakładu, jest precyzyjnie wybierane i przygotowane według tradycyjnych receptur amerykańskich. O smaku steków poświadcza to, że są pokrojone prostopadle do włókien mięśniowych.

Zrobione są one z mięsa wywodzącego się z lokalnych upraw. Z tego powodu są smakowite, aromatyczne oraz pełne wartości odżywczych. Mięso z https://steakshop.pl/ sezonowane jest na 2 sposoby. Pierwszy to sezonowanie na mokro. Mięso dojrzewa wtedy w optymalnej temperaturze i zamknięte jest w worku próżniowym przez 14 dni.

Drugie rozwiązanie to sezonowanie na sucho. Steki przebywają wówczas od 30 do czterdziestu dni w specjalnej wnęce, perfekcyjnie nadającej się do sezonowania mięs. Temperatura i wilgotność powietrza są tam optymalne. Steki chłodzone każdorazowo dotrą na czas i w perfekcyjnym stanie, co motywuje do składania zlecenia. To klienci decydują, czy chcą wyroby mięsne sezonowane na mokro, na sucho 30 dni, czy na sucho 60 dni. Każdy dobierze rodzaj mięsa, jaki zagwarantuje mu najlepsze doznania smakowe. Każdy stek spakowany jest w oddzielne opakowanie próżniowe. Mięso wołowe premium zapewnia najlepszy posmak oraz zapach w czasie dalszego przyszykowania preferowanego dania. Kruche oraz soczyste mięso przypadnie do gustu nawet bardzo wymagającym miłośnikom posiłków z dań mięsnych.

Klienci lubią też mięso na burgery z tego sklepu. Tradycyjny zmielony kotlet wołowy w bułce z różnymi dodatkami to od kilku sezonów topowe danie. Surowe mięso burgerowe ze stuprocentowej wołowiny wyprodukowane pochodzi z ekologicznych upraw. Nie ma jakichkolwiek dodatków chemicznych i jest zdrowe, smaczne i subtelne. Klienci mogą zamawiać mięso z najwyższej jakości tuszy wołowej, czyli z udźca wołowego, antrykotu, rostbefa i łopatki. O tym, że mięso jest najlepsze świadczy jego doskonałe ukrwienie.

Dodaj komentarz